Vill du göra en smart investering?

Satsa på din digitala närvaro – vi hjälper dig!

Hemsidepaket

12 000:-

Vi tar fram en proffsig och snygg hemsida för ditt företag eller varumärke. Berätta vad syftet är och vi hjälper dig att nå målet! När hemsidan är klar? Ja, då visar vi dig hur du själv uppdaterar den, helt utan vår hjälp. Vi vill inte att du ska vara låst till oss, vi vill bara ge dig en grym start! (Därför bygger vi din hemsida i Wix)


Abonnemanget för hemsidan i Wix kostar 1695kr/år (då ingår allt du behöver & du kan enkelt sköta hemsidan själv).

digital annonsering

5 000:-

Vi hjälper dig med strategin (sökord) och att komma igång med din annonsering på Google. Du bestämmer själv budgeten och du betalar bara för faktiska klick.


När allt finns på plats visar vi dig hur du sköter karusellen själv, helt på egen hand. Vi lovar – det behöver inte vara svårt att lyckas!

Instagram – så får du fler följare!

8 500:-

Det här med att få fler och engagerade följare är inte alltid lätt. Vad ska du publicera? när? och för vem? Låt oss hjälpa dig att ta fram och komma igång med ett koncept som fungerar och som du kan arbeta vidare med samtidigt som vi driver in några hundra följare. Rätt typ av följare. 

Sökmotoroptimering (SEO) 

0:-

Vill du synas i Googles organiska sökningar? Bra, det är nämligen inte så svårt som du tror, men det tar tid. Vår rekommendation är att du gör det själv, med hjälp av en guide vi skickar till dig. Har du beställt hemsidepaketet? Ja, då får du stora delar av SEO-arbetet på köptet!


* Alla priser ovan är exklusive moms. Alltid bra att veta!